nega-lica.jpg

Nega lica

div-1_black.png
Kada se pojave prve bore, oslabi tonus mišića, lice izgleda umorno i sivo znajte da je doslo vreme za profesionalnu negu lica. Dodjite i mi ćemo prema vasem tipu i stanju kože odrediti tretman lica.

Osnovno higijenski tretman

div-1_black.png
Osnovni higijenski tretman je prvi i osnovni tretman u nezi lica. Oslobadjamo kožu sebuma, izumrelih ćelija čime se dobija ne samo čišćcenje lica nego i hidriranje kože. Osnovni higijenski tretman se radi jednom mesečno.

OSNOVNI HIGIJENSKI TRETMAN SADRŽI

- Čišćenje lica mlekom i tonikom,
- Hladno otvaranje pora gelom
- Komedoekspresija
- Ultrazvucno čisšćenje lica Spatulom
- Mehanicki piling
- Duboka dezinfekcija Darsonvalom
- Ubacivanje seruma po tipu kože
- Aplikacija maske

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA SPATULOM

Ultrazvčno čišćenje spatulom je moderan, bezbedan i temeljan tretman koji sa kože skida mitisere, bubuljice, akne, a ujedno popravlja tonus kože, hidrira kožu, uklanja fleke, proširene pore i ujednaćava ten. Ultrazvučna spatula služi i za ubacivanje seruma u kožu.

Mezoterapija bez igle

div-1_black.png
Mezoterapija bez igle je jedna od najbezbednijih i najefikasnijih alternativa estetskoj hirurgiji posebno u oblasti zatezanju kože lica, smanjivanje dubokih bora, u redukovanju masnih naslaga i celulitu.

Mezoterapija bez igle je unos aktivnih materija iz ampula i gelova koji se koriste u mezoporaciji. Unos ampula vrši se elektromagnetnom metodom vrlo visoke frenkfrencije tačno doziranog inteziteta. Ova tehnika daje neverovatne rezultate već posle prvog tretmana.

Hidratacija lica

div-1_black.png
Hidratacija lica - Magic Spa Hidration

Specijalno dizajniran tretman visoke tehnologije koja u kombinaciji sa dejstvom algi vraca energiju umornoj i dehidriranoj koži lica. Alge stimulisu metabolizam ćelija i jača imuni sistem. Klijent će tokom tretmana uživati u blagodeti okeanskih algi uz specijalnu masažu lica i dekoltea, koži vratiti vitalnost i jedrost.

Dijamantska Mikrodermoabrazija

div-1_black.png
Dijamantska_mikrodermoabrazija.jpg
Dermoabrazija je kozmeticki tretman koji uklanja povrsinski sloj epiderma. To je fino brusenje koze specijalnim dijamantskim dodacima . Dermoabrazija je efikasna kod smanjivanje oziljaka, fleka, bora, prosirenih pora, mitisera, strija.
Stalnim tretmanima kozi se vraca svezina mekoca i sjaj.
Dijamantska mikrodermoabrazija se radi u seriji od 4 do 6 tretmana jednom nedeljno.
Frizersko kozmetički salon "Zvončica"
Vojvode Stepe 111, Beograd
062/290-209

Prijavi se za obaveštenja

Podeli sa prijateljima